Honden – Huisregels

Honden zijn toegelaten in Haus Jozef.
Wel zijn er een paar huisregels hierover, om het voor iedereen aangenaam te maken.

Living :
De honden mogen relaxen in de zetels. Voorzie hiervoor wel genoeg dekens, zodat de zetels bedekt zijn en ze na jouw verblijf in dezelfde staat en netjes achterblijven.

Slaapkamers:
Indien je hond mee de slaapkamer opgaat, vragen we om extra dekbedden mee te nemen. Indien het dekbed toch vuil zou achterblijven, kunnen we niet anders dan de droogkuis aan te rekenen.

Badkamer:
Het is VERBODEN om de honden in het bad of de douche te wassen. Hiervoor is een extra plaats, speciaal voor honden voorzien.

Tuin :
De honden mogen hun behoefte doen in de tuin. Wij vragen aan de baasjes om hierop alert te zijn en ALLES op te ruimen voor het vertrek. Honden worden nooit alleen in de tuin achtergelaten en overmatig geblaf wordt vermeden. We willen onze fijne en gezellige buren zeker geen overlast bezorgen.

Indien u merkt bij aankomst dat de tuin en/of omgeving niet poepvrij is, vragen wij om ons hiervan DADELIJK op de hoogte te brengen. Er zal dan een boete aangerekend worden van 30 euro aan de vorige huurders.

Hondenruimte:
Deze is voorzien van verwarming, hondendouche en in de zomer is ze lekker fris. Honden kunnen hier zonder probleem alleen achterblijven , zonder dat jij je zorgen moet maken.
Na het wandelen kunnen ze hier fijn proper gemaakt worden en daarna opdrogen of rusten na hun inspanning.
De eet-en drinkbakken verwachten we proper en netjes terug op hun plaats terug.

Loopsheid:
Het is verplicht om tijdens de loopsheidperiode de hond een broekje aan te doen en bij ongelukjes de bloedsporen te verwijderen.

Wandelen :
Zorg dat je honden op de wandelpaden blijven en zeker NIET achter het wild aangaan

Schoonmaak :
Honden zijn gratis toegelaten. Mogen wij wel vragen om de woning netjes achter te laten. Bezemschoon. Zetels en muren moddervrij

Schade : Gelieve eventuele schade steeds te melden. Wij zoeken steeds naar de beste oplossing voor de beide partijen .

Reacties zijn gesloten.